Nordisk harpträff 2016

NÄR: 20 – 23 October 2016
VAR: Kulturhuset Birkelundgaard, Damgaardsvej 25, 2620 Albertslund, Denmark.
ANMÄL DIG HÄR

Danmark och Albertslund kommun har glädje att inbjuda er till den Nordiska Harpträffen 2016! Alla är välkomna, oavsett om du är avancerad eller nybörjare, professionell musiker eller bara nyfiken. Syftet är att aktivt dela våra intressen i stränginstrument och musiken.

Mötet kommer att hållas i Kulturhuset Birkelundgaard (Damgaardsvej 25, 2620 Albertslund), Danmark. Deltagarna får gärna anlända redan på torsdag den 20 oktober till en informell kväll, för att träffa gamla och nya vänner, prata och lira. Det officiella programmet (verkstäder osv.) börjar på fredagen den 21 och slutar på söndagen den 23 oktober 2016.

Albertslund befinner sig 1,8 mil väst om Köpenhamn, det är enkelt att ta sig dit med S-tåget. Birkelundgaard är en hundraårig gammal fyravingad gård som numera fungerar som centrum för kulturella evenemang, tack vore en fantastisk volontärorganisation. Under våren/sommaren 2016 kommer ladan bli renoverad och i oktober stå redo för oss att spela där!

Programmets planering (verkstäder, konsert, …) pågår fortfarande. En förteckning över medverkande lärare, verkstadsbeskrivningar osv kommer att annonceras senare detta år – vi hoppas att ha alla detaljer spikade kring midsommar. Vår ambition är att göra programmet lika intressant som de föregående åren, inklusive verkstäder och föredrag, allspel och jam, kvällskonserter, dans and sagoberättande.

Klicka här för att läsa om övernattningsmöjligheter

Vi sjunger med många näbbar och mötets officiella språk är nordiska (och musiken, förstås), för snabbkomunikation fungerar även engelska.

Årets organisatör är Maria Ojantakanen.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.